BIONIME

Marca comercială BIONIME a fost înființată în 2003, iar de atunci își desfășoară în mod activ cercetările în domeniul medical și biotehnologic. Bionime este specializat în fabricarea produselor pentru persoanele cu diabet zaharat și pentru controlul glicemiei.

Exactitatea înaltă a glucometrelor Bionime contribuie la tratamentul eficient al diabetului zaharat și permite menținerea sub control al sănătății generală.

Calitatea elvețiană al produselor, utilizarea tehnologiilor inovatoare, un design laconic și modern – toate acestea destinate pentru persoanele cu diabet zaharat. Bionime respectă toate standardele europene de calitate și precizie. Glucometrele Bionime sunt certificate cu standarde internaționale ISO si sunt unele dintre cele mai bune sisteme pentru uz casnic pentru măsurarea nivelului de zahăr în sânge. Designerii talentați fac ca produsele Bionaime să devină atractive și memorabile, iar inginerii cu experiență dezvoltă și îmbunătățesc în mod constant proiectarea acestora. Datorită calității, inovației și sistemului de monitorizare a glucozei, dispozitivele MC Bionime sunt cunoscute peste tot în lume.