MedTextile

MedTextile

Calitate superioară, design stilat, ambalaj atrăgător și preț rezonabil - acestea sânt oportunitățile de bază ale producției TM MedTextile.


Întreprinderea industrială Technomedica LIc. face parte din societatea elvețiană de produse, la baza cărora se află producătorul MedPack Swiss Group, fapt pentru care produsele sânt de cea mai înaltă calitate.

Specializarea fabricii constă în producerea mărfurilor medicale pentru susținerea organelor lezate și ale altor părți ale corpului, pentru funcționarea lor corectă și reducerea perioadei de recuperare, nu în ultimul rând oferă confort pentru un stil de viață activ. Fabrica oferă consumatorilor săi orteze pentru gât, orteze pentru corecția posturii, Centure elastice pentru talie, orteze postoperatoriu, orteze abdominale , orteze pentru hernie, orteze pentru susținerea membrelor inferioare și superioare, orteze pentru femei însărcinate, tifon elastic și multe altele.

Echipament avansat, materie și tehnologii moderne, fapt ce garantează calitate superioară la întregul asortiment. O atitudine specială în organizarea etapelor de producere și trecerea prin cele trei etape ale calității, ne permit să concurăm cu liderii de pe piața mondială din același domeniu.
Compania a implementat "Sistemult de management al calității" în conformitate cu protocolul de standard internațional IOS 9001:2008, confirmat prin certificatul internațional TUV Rheinland.

Cu succes a fost implementat si certificatul ISO 13485:2012+AC:2012 << Sistemul managementului de calitate a producătorului de dispozitive medicale>> și certificare conform standardelor Europene, ale Rusiei și Ucrainei - Conformite Europeenne (CЄ), Russtandard și Ucrstandard.

Calitatea producției este confirmată prin certificate internaționale.