Microlife

Microlife

Microlife - unul dintre liderii mondiali în domeniul elaborării și producerii de dispozitive medicale de uz casnic și profesional. Aparate pentru măsurarea tensiunii, termometre digitale, dispozitive de control pentru astmatici și electroterme universale - produsul principal Microlife.

Scopul producătorului este de a extinde posibilitățile consumatorilor săi prin produsele și serviciile sale, pentru a crea condiții favorabile de sănătate și de a menține sub control starea acestora. Microlife este inovatorul termometrelor digitale fără mercur ; toate produsele sunt confecționate din materie primă ecologică.

Echipamentul medical a fost testat clinic, fapt ce garantează nivelul maxim de siguranță. Considerat drept cel mai simplu și sigur utilaj în întrebuințare. Tehnologiile companiei Microlife asigură soluționarea problemelor la copii și maturi (menține sub control temperatura corporală, tensiunea arterială și starea sângelui, utilaje pentru astmatici).

Pentru timpul următor vom continua să muncim pentru a face ceea ce ne reușește cel mai bine: crearea de soluții optime pentru consumatori.
Pentru îmbunătățirea calității vieții. 

Microlife - partener pe viață!