MicrolifeCompania Microlife – lider mondial în producerea echipamentelor medicale de înaltă precizie – a prezentat recent tonometre de nouă generație, dotate cu cele mai moderne tehnologii. Noile tonometre sunt foarte precise și de încredere, și asigură controlul tensiunii arteriale atât în ambulatoriu, cât și acasă.

Технология Gentle+Compania Microlife a dezvoltat și a implementat tehnologia Gentle+, pentru a ne scăpa definitiv de senzația de disconfort în mână la umflarea manșetei. Această funcție vă permite să nu pompați prea mult aer în manșetă în timpul măsurării tensiunii arteriale, deoarece determină tensiunea optimă în aceasta.

Манжета 22-42смManșeta tonometrului este potrivită pentru măsurarea tensiunii pe un braț de dimensiuni mijlocii și mari – de la 22 până la 42 cm. Forma noii manșete îmbunătățite este conică. Această formă permite manșetei să se potrivească pe braț cât se poate de corect, pentru un contact mai bun cu artera, ceea ce crește precizia de măsurare.

 

Технология AfibTehnologia inovatoare AFIB, utilizată în tonometrele Microlife, permite depistarea fibrilației atriale chiar în timpul măsurării tensiunii. Sensibilitatea este foarte mare – de la 97 până la 100%. După cum se știe, diagnosticarea precoce a fibrilației atriale și tratamentul adecvat reduc semnificativ riscul de accident vascular cerebral.

 

Технология MAMTehnologia MAM permite obținerea unui rezultat, datorită măsurării triple a tensiunii, fără a scoate manșeta de pe braț. Tonometrul măsoară în mod automat tensiunea, de trei ori consecutiv, la un interval de 15 secunde, iar apoi, după analizarea cifrelor, afișează valoarea medie a celor trei măsurări.

 

 

                                     Tehnologia PAD analizează pulsația vaselor de sânge și spațiile dintre acestea și poate detecta bătăile de inimă neregulate – depistează aritmia chiar în timpul măsurării tensiunii. Tonometrul cu tehnologie PAD ajută la identificarea precoce a aritmiei acasă.Технология РАDTonometrul distinge schimbările ce țin de bătăile inimii în cazul aritmiei sau a mișcării întâmplătoare a mâinilor: un indicator special vă va informa despre mișcarea brațului, iar în caz contrar – va afișa simbolul aritmiei. Trebuie menționat faptul că apariția frecventă a simbolului aritmiei constituie un motiv important pentru a consulta medicul.


Tonometrele Microlife sunt dotate cu memorie, inclusiv pentru mai mulți utilizatori concomitent. Dispozitivul poate calcula, de asemenea, media tuturor rezultatelor măsurărilor din memoria dispozitivului..

Tonometrele moderne pot fi conectate la un PC, prin portul USB, pentru a afișa datele pe ecranul computerului. De asemenea, este important de remarcat faptul că tonometrele Microlife pot fi alimentate de la adaptorul de rețea, economisind astfel energia bateriei.

Tonometrele Microlife sunt dotate cu toate funcțiile posibile, pentru a face controlul tensiunii convenabil și confortabil, iar rezultatele măsurărilor – cât mai precise posibil. 

Tonometrele de nouă generație ale companiei elvețiene Microlife:

  • Tonometru automat pentru umăr Microlife BP A6 PC
  • Tonometru automat pentru umăr Microlife BP A2 Basic
  • Tonometru automat pentru umăr Microlife BP A1 Easy