1. În scopul prelucrării datelor cu caracter personal vor fi efectuate următoarele operațiuni:

 


1.2 Utilizator – orice persoană fizică înregistrată pe site, care plasează comenzi sau participă la promoții.

1.3 "Site-ul" – magazinul online dr-house.md


1.4 Datele personale - Totalitatea datelor personale despre persoana fizică, inclusiv nume, prenume, sex, data nașterii, adresa poștală, numărul de telefon, adresa de e-mail, imagini, numărul cardului de înregistrare a contribuabilului, numărul pașaportului, educația, starea civilă etc.
1.5 Utilizarea datelor cu caracter personal – totalitatea operațiunilor efectuate de către operator pentru a prelucra datele, precum și oferirea informației pentru prelucrarea parțială sau completă persoanelor terțe.


2. Informația oferită de către utilizator, se referă la datele cu caracter personal și este protejată în conformitate cu legislația.) 

3. Prin înregistrarea pe site, plasarea unei comenzi online și participarea la promoțiile Operatorului și oferirea datelor personale prin oricare altă modalitate, fiecare utilizator confirmă faptul că a făcut cunoștință cu regulele site-ului, precum și faptul că a plasat voluntar date cu caracter personal și ele pot fi procesate de către operator la discreția sa, sau cu orice alt scop care nu este în contradicție cu legislația.) 

4. Prin participare la orice promoție de pe sait al Operatorului, fiecare participant confirmă faptul că este familiarizat cu regulele referitoare la datele cu caracter personal și confirmă faptul că operatorul și alte persoane terțe desemnate de către Operator care participă la pregătirea promoțiilor, nu este obligat să-l înștiențizeze prin mesaj electronic.

5. În cazul în care utilizatorul a descărcat imaginea sa sau a copilului său, aceasta înseamnă că utilizatorul acceptă ca imaginea postată să devină publică și vizualizată de orice utilizator al site-ului.) 

6. Fiind de acord cu ordinul dat, utilizatorul acceptă primirea oricărui tip de informație cu privire la activitățile operatorului, și este conștient de faptul că Operatorul este în drept de a transmite orice informație ale utilizatorului, fără acordul prealabil prin mijloace electronice.

7. Datele personale oferite de către utilizator sunt procesate pentru:
7.1 A permite utilizatorilor să facă schimb de informații cu alți utilizatori ai site-ului. Informarea utilizatorul despre serviciile site-ului și ale operatorilor , oferind răspunsuri la întrebările și mesaje.
7.2 Informarea utilizatorului despre publicitate, marketing, precum și alte informații cu privire la toate produsele care sunt prezentate pe site. Expedierea materialelor informative , oferte comerciale, informații și / sau materiale publicitare și de marketing;
7.3 A oferi posibilitate utilizatorilor de a comanda produsele prezentate pe site
7.4 Pentru a asigura livrarea materialului promoțional si a mostrelor , care sunt prezentate pe site.
7.5 Pentru a organiza, evalua informațiile despre preferințele membrilor site-ului, cererea pentru produsele afișate, publicitate și alte decizii privind produsele promovate de către Operator, cercetări statistice etc. Optimizarea site-ului, dezvoltarea și introducerea de noi servicii și produse, planificare, monitorizare și control, relații contractuale, non-contractuale, comerciale, civile, economice și alte relații, drepturi și obligații care apar sau pot apărea între utilizator și Operator .


8.
Prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi efectuate de către Operator, sau pot fi transmise către persone terțe, iar confidențialitatea lor va fi păstrată în mod obligatoriu. Prin acceptarea acestui ordin, utilizatorul acceptă transferul datelor lor cu caracter personal către persone terțe, în conformitate cu obiectivul de mai sus, fără a informa utilizatorul despre fiecare acțiune făcută.

9. În scopul prelucrării datelor cu caracter personal Operatorul are dreptul de a colecta, stoca, organiza, clarifica datele cu caracter personal și de a le introduce în baza de date. De asemenea să le utilizeze în scopuri care nu sunt interzise prin lege.

10. Operatorul nu-și asumă responsabilitatea pentru protecția datelor cu caracter personal afișate de către utilizatori, pentru accesul neautorizat sau accidental, distrugerea, modificarea, blocarea, copierea, distribuirea datelor cu caracter personal, precum și alte acțiuni ilegale. Operatorul nu este responsabil pentru încălcarea drepturilor persoanelor terțe ca urmare a unor acțiuni incorecte ale utilizatorului care a afișat date ale persoanelor străine.

11. Utilizatorul este obligat să indice pe site informații exacte, fiabile și complete cu privire la datele cu character personal și să le actualizeze în funcție de necesități.

12. Utilizatorul are dreptul de a:
• obține informații cu privire la locul Operatorului ca proprietar/ administrator ale datelor sale cu caracter personal;
• să solicite operatorului ca proprietar / administrator ale datelor sale cu caracter personal, clarificarea datelor cu caracter personal;
• să primească informații cu privire la condițiile de acces la date cu caracter personal, inclusiv informații cu privire la terțe părți, cărora li se transmit date cu caracter personal;
• de a primi un răspuns cu privire la modul în care datele personale sunt procesate, precum și pentru a obține conținutul acestor date cu caracter personal prin trimiterea unei notificări scrise Operatorului;
•De a-și expune părerea cu privire la procesarea datelor cu caracter personal prin trimiterea unui mesaj către Operator, nu mai târziu de nouăzeci (90) de zile înainte de data discutată.

13. Datele personale sânt procesate de către operator sau de către persoanele terțe până când utilizatorul solicită suspendarea acestei funcții .

.
.

.

Внимание!

Важная Информация!

-44% Глюкометр Bionime GM550 + тест полоски GS550 ( 50 шт) + ланцетыGL300 (50 шт) PROMOȚIE
Глюкометр Bionime GM550 + тест полоски GS550 ( 50 шт) + ланцетыGL300 (50 шт)
с 01.01.2020 г. по 31.01.2020 г.

Глюкометр Bionime GM550 + тест полоски GS550 ( 50 шт) + ланцетыGL300 (50 шт)

Промо набор по Супер цене!

Доставка Бесплатная!

-44% 3 коробки тестов GS 100 (50) + подарок глюкометр Bionime GM 100 PROMOȚIE
3 коробки тестов GS 100 (50) + подарок глюкометр Bionime GM 100
с 01.10.2020 г. по 31.01.2020 г.

3 коробки тестов GS 100 (50) + подарок глюкометр Bionime GM 100

 

Промо набор по Супер цене!

Доставка Бесплатная!

 

-20% Microlife Neb 400 - небулайзер для всей семьи со скидкой -20%! PROMOȚIE
Microlife Neb 400 - небулайзер для всей семьи со скидкой -20%!
с 01.01.2020 г. по 31.01.2020 г.

Microlife Neb 400 - небулайзер для всей семьи со скидкой -20%!

 

Помогает вам преодолеть неприятные симптомы простуды.

Доставка Бесплатная.